دانش آموزان و دانشجویان باید استفاده ازغذاهای پرچرب و مواد کافئین دار مثل نوشابه، قهوه، نسکافه را در این مدت کنارگذاشته به جای آن میوه جات و مواد حاوی آهن، ید، منیزیم و حتی شام سبکتر مصرف کنند، در واقع مهمترین نکته برای کاهش استرس دانش آموزان و دانشجویان، پیروی از یک برنامه غذایی صحیح است
برای جبران افت قندخون استفاده بیشتر از مواد قندی اشتباه است. از آنجا که مواد قندی ساده، حالت تحریک پذیری فرد را بیشتر می کند
برای جبران افت قندخون باید از کربوهیدرات های پیچیده مانند نان، برنج و ماکارونی به جای شربت، شکلات و آبمیوه استفاده کرد، همچنین برای کاهش استرس و تقویت حافظه نکته بسیار مهم، مصرف ویتامین های خانواده گروه B است که تاحد زیادی درغلات (به ویژه نان های سبوس دار) دیده می شوند/باشگاه خبرنگاران جوان